DE BONTE VLINDER

Kinderopvang in de breedste zin

Kinderopvang is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bijna iedereen die werkt of studeert maakt gebruik van een vorm van kinderopvang. Kinderopvang De Bonte Vlinder biedt u professionele opvang. In de brochure, die u kunt aanvragen via info@kinderopvangdebontevlinder.nl, kunt u lezen waar De Bonte Vlinder voor staat, hoe zij werken, welke soorten opvang zij bieden en in welke plaatsen deze opvang plaatsvindt.

Waar staat De Bonte Vlinder voor

Zij willen kinderen van 0-13 jaar de mogelijkheid bieden om te spelen in een vertrouwde en veilige omgeving onder begeleiding van deskundige pedagogische medewerkers. Centraal staat daarbij een optimale ontplooiing van ieder kind. De pedagogisch medewerkers helpen de kinderen dagelijks hun omgeving te verkennen en te ontdekken: ze geven de kinderen zoveel mogelijk zelfvertrouwen en stimuleren zelfstandig gedrag. Ook leren ze kinderen om rekening te houden met elkaar en voor zichzelf op te komen.

Soorten opvang

Buitenschoolse opvang (BSO)

• Voorschoolse opvang
  • Naschoolse opvang
  • Vakantieopvang
  • Flexibele opvang
  • Strippenkaartopvang

Tussenschoolse opvang (TSO)

• Vast contract
  • Flexibel contract (inkoop dagen per schooljaar)
  • Strippenkaartopvang (geldig tot het kind van school afgaat)

Informatie, offerte of inschrijving

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie, dan kunt u contact opnemen met onze medewerker kindplaatsing via kindplaatsing@kinderopvangdebontevlinder.nl

Wilt u direct uw kind(eren) inschrijven, gebruikt u dan dit inschrijfformulier voor de BSO.

Prijzen

Voor actuele prijzen kunt u terecht op de website www.kinderopvangdebontevlinder.nl.

Tussenschoolse opvang

Stichting Buitenschoolse opvang Bernisse, onderdeel van Kinderopvang de Bonte Vlinder, verzorgt op deze basisschool de tussenschoolse opvang. Wij bieden hier de maaltijd inclusief aan. Dat houdt in dat wij voor brood, zoet en hartig beleg, drinken en fruit zorgen. Mocht uw kind een allergie hebben of aangepast dieet volgen, dan kunnen wij in overleg bekijken welke producten wij kunnen aanschaffen.

U kunt uw kind(eren) inschrijven voor de tussenschoolse opvang via dit inschrijfformulier.

Centraal kantoor
Harregatplein 3D