Nieuwe website 'live'!

Op 20 maart 2017 hebben wij de nieuwe website van onze school gelanceerd. Een ‘schaalbare’ website die ook geschikt is voor iPad, smartphones en andere mobiele apparaten. Hierbij is gekozen voor een eigentijds format met een indeling die aansluit bij de veelzijdigheid van ons Onderwijs voor de Nieuwe Tijd.

Wij bieden innovatief onderwijs waar ieder kind zijn of haar talenten kan ontdekken in een combinatie van les- en werkvormen die aansluiten bij de 21e eeuwse vaardigheden. Overigens betekent dat niet dat we de ‘oude’ vertrouwde (klassikale) lesvormen loslaten. Integendeel. Wij maken juist de koppeling hiertussen, zodat het leren zo goed mogelijk aansluit op de wereld waarin onze kinderen opgroeien.