LEERLINGENCONGRES 2017

Word jij Ambassadeur4Fairplay?

leerlingenconferentie

Op 31 mei 2017 organiseren Onderwijsgroep Primo VPR en Stichting Samenwerkingsscholen Voorne-Putten het tweede congres voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de 22 basisscholen in de regio. Per school zullen vier kinderen worden uitgenodigd om aan dit congres deel te nemen.

Tijdens het congres zullen zo’n 80 kinderen de Sportclinic van de 2.11 meter ex-prof basketballer Henk Pieterse volgen. Daarna gaan ze met elkaar de vier belangrijkste afspraken bedenken die het samenwerken in groepen eerlijk en leuk maken.

Deze kinderen worden de Ambassadeurs4Fairplay en zullen de vastgestelde afspraken meenemen naar school en verder onder de aandacht brengen.

Dit jaar wordt het Leerlingencongres gehouden in de sportzalen van de Dukdalf in Brielle. Ouders, verzorgers en leerkrachten zijn van harte welkom om te komen kijken!

Meer informatie over het congres vindt u hier: 2e_Leerlingencongres-2017.