SANNE MOONEN

Locatiedirecteur en leerkracht groep 7/8

Over mij

Ik ben Sanne Moonen, locatieleider van obs Tweespan. In deze rol ben ik het aanspreekpunt binnen de school. U kunt bij mij terecht met alle vragen over school en ons onderwijs.

Ik vind het mooi om te zien dat kinderen zich gewaardeerd voelen binnen de school. Samen met de ouders, de leerlingen en de school zorgen we voor een optimale leeromgeving voor de kinderen. Veiligheid en vertrouwen zijn daarbij belangrijke peilers. We willen de kinderen graag een veilige sfeer bieden waarin zij zich prettig en welkom voelen. Ik heb een open blik naar kinderen toe en vind dat ieder kind een (tweede) kans verdient.

Als leerkracht van groep 7/8 begeleid ik de kinderen in de taalateliers, met name in begrijpend lezen, bij gymnastiek en leer ik ze 21e eeuwse vaardigheden.

Onderwijs stopt wat mij betreft niet na groep 8 en daarom blijf ook ik mezelf op persoonlijk en onderwijskundig gebied ontwikkelen. Ik sta open voor goede onderwijstoepassingen en ben in staat deze op juiste wijze met het hele team te implementeren.

Mijn vaardigheden

Een veilige leeromgeving bieden

95%

21e Eeuwse vaardigheden