PATRICIA VAN DER TOORN

Leerkracht groep 7/8

Over mij

Ik ben Patricia van der Toorn en sta al bijna 30 jaar voor de klas, met ervaring van onderbouw tot en met middelbare school.

De reden dat ik lesgeef, is omdat het voor mij belangrijk is dat kinderen niet worden tegengehouden in hun ontwikkeling en niet worden gepest. Daarom heb ik voor het Onderwijs voor de Nieuwe Tijd gekozen.

Ik geef onze leerlingen graag een gevoel van veiligheid en streef ernaar dat ze het idee krijgen dat ze iets kunnen in plaats van dat ze tegen iets aanlopen. Ik bied daarbij een luisterend oor aan ieder kind.

Mijn lessen zet ik zo in dat iedereen op zijn eigen niveau eraan kan meedoen en alles uit het onderwijs kan halen wat hij of zij wil. Ik probeer de lessen zo afwisselend mogelijk aan te bieden.

Verder vind ik het belangrijk om de kinderen bewust te maken van de doelen die ze moeten/willen behalen. Ze komen dus bij mij om iets te halen.

Mijn vaardigheden

Persoonlijke aandacht

Inspireren en motiveren

Veiligheid bieden