JANNY LANKHAAR

Leerkracht spelling groepen 3 t/m 8

Over mij

Ik ben Janny Lankhaar en ik verzorg de spellingateliers voor de groepen 4, 5 en 6.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bewust worden van hun leerproces en leren hoe ze het eigenaarschap over hun eigen ontwikkeling kunnen creëren. Tevens vind ik het mooi als ik zie dat leerlingen hun doelen leren formuleren en bereiken. Door in gesprek te gaan met de kinderen kunnen we ze inzicht bieden in de vraag ‘Waar doen we het voor?’.

Het creëren van een goede relatie met de kinderen vind ik belangrijk. Humor is voor mij één van de middelen om daaraan te werken. Humor geeft ruimte om ontspannen met elkaar om te gaan.

Daarnaast ben ik PR-Coördinator. Samen met betrokken ouders houd ik mezelf bezig met de profilering van onze school en het Onderwijs voor de Nieuwe Tijd.

Mijn vaardigheden

Veilige sfeer creëren

95%

Enthousiasme en inzet