GER HEIJDEN

Directeur van obs Tweespan

Over mij

Ik ben Ger Heijden, directeur van obs Tweespan. Wat vind ik het leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Misschien kom je binnenkort wel naar onze school of zit je er al een tijdje, dan ken je mij al!

Ik kom heel graag bij jullie in de ateliers kijken. ’s Ochtends zie je mij vaak op het stilteplein staan. Als ik aan het werk ben, zit ik meestal op kantoor, bij de grote boom.

Ik word gelukkig als ik mag samenwerken met meesters en juffen die van jullie leren, die meegaan in jullie belevenissen, verhalen en ideeën, die echt connectie met jullie maken.

Ik beloof je dat je goed voorbereid bent op de volgende school als je van onze school af gaat.

Mijn vaardigheden

Vertrouwen geven

95%

Persoonlijke aandacht