De 10 beloften aan ieder kind

een belangrijk onderdeel van ons onderwijs

Kinderen

De 10 beloften aan ieder kind

Onze school is aangesloten bij Onderwijs voor een Nieuwe Tijd (O4NT). Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de 10 beloften die wij doen aan ieder kind. Ze hangen dan ook prominent in ieder klaslokaal:

• We beloven goed naar je te luisteren als jij zegt wat je wilt leren, en goed te kijken hoe jij het beste leert.
  • We zullen je helpen goede vragen te stellen, zodat je zelf kunt bepalen wat je wilt leren.
  • We zullen je helpen om nog beter te worden in datgene waar je al goed in bent.
  • We zullen je steeds uitdagen om ook moeilijker dingen te proberen en nieuwe dingen te leren.
  • We beloven je dat jij zelf mag kiezen wat en wanneer je iets gaat doen; we helpen je bij die keuze als je sommige dingen steeds uit de weg gaat.
  • We zullen je helpen bij het omgaan met anderen zonder te pesten en gepest te worden.
  • We zullen je leren hoe je goed kunt samenwerken met anderen.
  • We beloven je steeds de nieuwste technieken te gebruiken, om je voor te bereiden op de wereld van morgen.
  • We zullen je leren om je fantasie te gebruiken om dingen te kunnen maken.
  • We beloven je dat je goed voorbereid bent op je volgende school en je verdere leven als je van onze school afkomt.

Website OBS Tweespan LR-4

obs tweespan,onderwijs,beloften,basisschool,primo vpr,heenvliet,kinderopvang,bibliotheek op school